Bioloģiski Japānas jūras salāti, 160 g
6.50€
Bioloģiskie jūras salāti “Japanese” gatavoti no vairāku veidu ēdamajām jūras aļģēm, kas ar rokām ievāktas to dabiskajā vidē, iepakotas ar rokām un pildītas ar “japāņu mērci”.
Iepakots burkās, kas sterilizētas apstrādājot termiski.
Lietošana
Gatava lietošanai bez iepriekšējas sagatavošanas. Lieto salātos, ar vārītiem un ceptiem dārzeņiem, ar kartupeļiem vai kā piedevu.
Domāts visiem, izņemot zīdaiņiem un mazus bērnus. Piemērots vegāniem un veģetāriešiem.
Nav piemērots personām, kurām ir alerģija pret GLUTĒNU, SOJU un/vai SEZAMU.
Jūras aļģes* (65%) (jūras spageti* - Himanthalia elongata, wakame* - Undaria pinnatifida, kombu* - Laminaria ochroleuca), augstākā labuma neapstrādāta olīveļļa*, saulespuķu eļļa*, Sojas mērce* (ūdens, SOJA*, KVIEŠI*, jūras sāls un kolrābis), SEZAMA SĒKLAS* un jūras sāls.
*bioloģiskas sastāvdaļas
Enerģija 842 kJ / 204 kcal
Tauki 20 g
- no kuriem piesātinātās taukskābes 2,7 g
Ogļhidrāti 2,2 g
- no kuriem cukuri 0 g
Šķiedrvielas 3,7 g
Olbaltumvielas 2,2 g
Sāls 2,0 g
Jods 4435 µg (2957 % NRV)
NRV - atsauces uzturvielu vērtība
Aptuveni 3 g šī produkta satur 150 µg joda (NRV saskaņā ar ES Regulu 1169/2011).
Uzglabāt istabas temperatūrā vēsā, sausā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī. Ieteicams patērēt 5 dienu laikā.