Kokosriekstu krēmu iegūst no kokosrieksta augļa iekšpusē esošā baltā mīkstuma. Tam ir bieza konsistence un krēmīga tekstūra. To bieži jauc ar kokosriekstu ūdeni, kas atrodams nenogatavojušos kokosriekstos. Dabā kokosriekstu krēms nav sastopams. To iegūst, sajaucot balto kokosriekstu mīkstumu ar ūdeni. To parasti dara proporcijā 1:1. Salīdzinot kokosriekstu ūdeni ar kokosriekstu krēmu, krēms ir ievērojami barojošāks un uzturvielām bagātāks.
Lieliskās garšas un kaloriju vērtības dēļ kokosriekstu krēmu izmanto zupās, mērcēs un desertos.
Tas ir īpaši populārs Āzijas ēdienos.
Pievienojiet dažas tējkarotes bioloģiski audzētai pupiņu kafijai, un jūs baudīsiet ne tikai garšīgu, bet arī barojošu dzērienu.
Pievienojiet karoti kokosriekstu krējuma putukrējumam, un jūs iegūsiet bagātīgu un aromātisku putukrējumu.
Pāris karotes uzlejiet uz svaigām vai saldētām ogām, lai iegūtu unikālu desertu.
Papildiniet jebkuru putru putru ar karoti kokosriekstu krējuma, lai iegūtu veselīgas brokastis, kuras bērniem patīk.