Bioloģiska malta zaļā kafija, kas iegūta no negrauzdētām kafijas pupiņām. Pirms malšanas kafijas pupiņas tiek dziļi sasaldētas, kas ļauj pilnībā saglabāt antioksidantu īpašībām, t.sk. hlorogēnskābi. Kafijai ir garšaugu aromāts un nedaudz skābena garša.
Pagatavošana:
Lai pagatavotu kafiju, ieberiet 2 tējkarotes krūzītē un uzlejiet karstu, bet ne verdošu ūdeni.
Zaļās kafijas priekšrocības:
Zinātniskie pētījumi ir pierādījuši zaļās kafijas priekšrocības svara zaudēšanai. Tas ir saistīts ar augsto hlorogēnskābes saturu pupiņās – vienu no spēcīgākajiem antioksidantiem, kas regulē glikozes līmeni asinīs un veicina intensīvu tauku dedzināšanu.
Turklāt augu produkts satur augstu hroma koncentrāciju, kas mazina tieksmi pēc saldumiem un nomāc izsalkumu. Tāpēc zaļā kafija tiek plaši reklamēta kā lielisks svara zaudēšanas līdzeklis. Galvenais noteikums ir tāds, ka dzēriens jālieto, neizmantojot saldinātājus. Pēc garšas varat pievienot ingveru, kanēli, vaniļu, kardamonu vai citas garšvielas.
Zaļā kafija
● Uzlabo smadzeņu darbību
● Uzlabo elpošanas orgānu stāvokli
● Normalizē gremošanu
● Paaugstina asinsspiedienu cilvēkiem ar hipotensiju
● Piedalās vielmaiņas procesu regulēšanā